logo

Tien redenen

10 goede redenen om te huren bij Eurotrading Mortier

1. Minimaliseren dure storingen.

Een verhuurvloot wordt continu uitgebreid en vervangen met nieuwe materialen waar nodig. Zo bent U steeds gegarandeerd van de nieuwste technieken. Bestaande machines worden voorafgaand aan elke verhuurperiode grondig onderhouden door specialisten om zo productiviteit te garanderen.

2. Krijg uw werk efficiënter afgerond.

Verwacht de beproefde technieken. Huur machines van kwaliteitsmerken, zoals Hyundai, Takeuchi, Avant, Atlas, Manitou, enz. Met de juiste machines zult U de klus efficiënter klaren.

3. Geen onderhoudskosten.

U kunt onderhoud, keuringen, extra onderdelen en die hinderlijke onderhoudsaantekeningen schrappen. Dit wordt voor U gedaan. Huurovereenkomsten omvatten een compleet onderhoud van de apparatuur zodat U dat niet hoeft te doen. Uiteraard is dagelijks onderhoud hiervan uitgezonderd.

4. Schrap de opslagkosten.

Het is niet meer nodig om machines die u niet gebruikt ruimte op uw terrein in te laten nemen. U huurt machines wanneer nodig, en u laat deze eenvoudigweg weer ophalen als uw klus is geklaard.

5. Geen kapitaal investering

Huren vergroot uw bedrijfskapitaal. Een uitgave wordt alleen gedaan voor de apparatuur wanneer het nodig is voor een bepaalde klus. Het extra kapitaal dat u bespaart door het huren van machines kan weer worden gebruikt voor andere behoeftes binnen uw bedrijf zodat u winstgevend kunt groeien. Bevrijdt uw bedrijf van de kosten die samenhangen met het bezit van apparatuur.

6. Vergroot uw leenvermogen

Gehuurde apparatuur verschijnt niet als passiva op uw bedrijfsbalans. Dus het huren kan eigenlijk uw leenvermogen vergroten door het bieden van een betere verhouding van activa ten opzichte van activa.

7. Geen veroudering van apparatuur

Bezit van apparatuur kan kostbaar zijn. De waarde van apparatuur devalueert met de tijd. Huren stelt u in staat om de nieuwste machines te gebruiken zonder de zorgen van dure evaluatie. U hoeft de klus niet meer te klaren met oud, uitgeput materiaal.

8. Eerst proberen voordat u koopt

Overweegt u een bepaald model verreiker, hoogwerker of heftruck te kopen. Wellicht wilt deze graag eerst uitproberen om er zeker van te zijn dat dit is wat u zoekt, voordat u de potentiële aankoop doet. Is er een betere manier om een machine grondig uit te proberen voordat u hem aanschaft?

9. Vul uw kernassortiment aan

Uw behoeftes veranderen voortdurend en u moet aan de eisen van uw klanten kunnen blijven voldoen. U heeft misschien niet altijd de juiste machines om het karweit te klaren. Door te huren heeft u de mogelijkheid om snel de juiste apparatuur in bezit te hebben.

10. Waarom huren bij Eurotrading Mortier

• Wij beschikken over betrouwbare, gerenommeerde merken met machines van topkwaliteit, zoals TAKEUCHI, HYUNDAI, GENIE, AVANT, ATLAS,...
• Wij bieden U volledige huurservice zowel op korte als lange termijn inclusief transport en eigen servicedienst.
• U kunt vertrouwen op gegarandeerde responsiviteit en nakomen van levertijden.
• U krijgt uw kosten duidelijk in beeld.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.