Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB215R Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 10.9 kW
Gewicht 1575 kg
Breedte 980 mm / 1300 mm
Doorrijhoogte 2340 mm

Prijsaanvraag

COMPACT, ZONDER COMPROMIS IN CAPACITEIT.
De Takeuchi TB215R minikraan is het antwoord op de vraag van onze klanten voor een compacte 1,5 tonner. Deze minkraan is ontwikkeld voor het gebruik in kleine ruimtes, zonder daarbij in te leveren op capaciteit. Opvallend is zijn slanke giekconstructie met bovenliggende hefcilinder. Hierdoor heeft de machinist een goed zicht op zijn werkzaamheden en door de hogere opbreekkracht heeft de minikraan een verrassende capaciteit verkregen.

De hydraulisch uitschuifbare onderwagen van de minigraafmachine zorgt voor een stabiele en flexibele inzetbaarheid in nauwe ruimtes.
Hierdoor is het de perfecte minikraan voor sloopbedrijven, grondwerkers, kabelleggers en hoveniers. Veel machinisten uit het veld waarderen het bedieningsgemak van de Takeuchi TB215R, de minikraan is te navigeren door middel van servo bediening en luistert nauwgezet naar de bestuurder. Dit gegeven is vooral van belang bij precieze werkzaamheden, zoals het afwerken van terreinoppervlaktes.

De ruime canopy is uniek in deze machineklasse, het gevolg hiervan is een prettig werkklimaat voor de machinist. De afgeronde vorm van contragewicht zorgt voor een kleinere draaicirkel aan de achterzijde van de minigraafmachine.
Daarnaast zorgen de extra beenruimte en de geveerde stoel voor de machinist voor een uitstekend zitcomfort.

Het instrumentenpaneel met LCD kleurenmonitor is overzichtelijk gerangschikt. Alle signaalfuncties inclusief een tankmeter, zijn makkelijk afleesbaar. De motorruimte van de minigraafmachine is bereikbaar via de achterzijde en de wijd geopende achterklep geeft toegang tot de belangrijkste servicepunten.

Deze minikraan is ideaal voor hoveniers en grondverzet.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB215R Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo