Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB219 Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 11.5 kW
Gewicht 1870 kg
Breedte 980 mm / 1370 mm
Doorrijhoogte 2360 mm

Prijsaanvraag

COMPACT MAAR KRACHTIG, DE STERKSTE IN ZIJN KLASSE.
De Takeuchi TB219 is ontwikkeld voor het grondwerk op werkterreinen met smalle paden en nauwe ruimtes, waar krachtige minigravers benodigd zijn. Door het compacte formaat en de comfortabele servo-bediening manoeuvreer je de minigraver moeiteloos langs alle obstakels af. Veel machinisten waarderen het bedieningsgemak van de Takeuchi TB219 minigraver, de graafmachine luistert nauwgezet naar de bestuurder.

De Takeuchi TB219 graafmachine beschikt over een flinke dosis kracht en met de lange graafarm realiseert hij een maximale graafdiepte van 2520 mm. De uitschuifbare onderwagen is voor graafklussen ideaal: uitgeschoven zorgt deze voor extra stabiliteit en ingeschoven is de minigraver compact genoeg voor het vervoer en het verplaatsen richting de werkplek.

Een ander verstelbaar onderdeel van deze minigraver is het dozerblad, deze is handmatig te verbreden voor meer stabiliteit en ideaal voor werkzaamheden als opschonen. Een combinatie van deze factoren maakt de Takeuchi TB219 graafmachine een ideale minigraver voor o.a. grondwerkers, kabelleggers en tuiniers.

De comfortabele cabine heeft grote raampartijen en de slanke raamstijlen bevorderen het zicht rondom de graafmachine. De gasgeveerde voorruit is in één handbeweging soepel te openen en te vergrendelen. Ook is de cabine geïsoleerd, wat zorgt voor een minimalisatie van geluid en vibraties. Dit zorgt voor een aangenaam en rustig werkklimaat voor de machinist.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB219 Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo