Eurotrading Mortier logo Menu toggle

KIJKDAGEN prototype TB325R (28, 29 & 30 april)

KIJKDAGEN TB325R > prototype

De nieuwste binnendraaier met groter draaibereik en het ideaal transportgewicht.

Leverbaar vanaf derde kwartaal 2021**

De Takeuchi TB325R is dé nieuwe aanvulling op het Takeuchi assortiment. Hij staat is qua klasse samen met de TB225. Ook de motor en hydraulische performance zijn vergelijkbaar. Hij heeft, net als de TB225, een ideaal transportgewicht zodat je hem makkelijk kunt vervoeren op een aanhanger*.

Naast zijn kracht en ideale transportgewicht heeft deze nieuwe 2,5 tonner ook zijn eigen unieke kwaliteiten:

  1.  Deze échte binnendraaier de TB325R heeft nauwelijks overhang (minder dan 5%) en is daardoor zeer flexibel inzetbaar in kleine en smalle ruimtes.
  2.  Door de slimme constructie verkrijgt deze machine een ontzettend groot graafbereik van ongeveer 4,5m met graafdiepte van méér dan 2,5m.
  3. De minigraver is standaard voorzien van 3 hydraulische extra functies, daardoor is het een echte werktuigdrager. Van de eerste en tweede extra hydraulische functie is de olie flow instelbaar vanuit de cabine.
  4. Er is een uitstekende toegankelijkheid tot alle servicepunten. Dit is vrij uitzonderlijk voor een binnendraaier.
  5. De machine heeft daarnaast ook een enorme trekkracht op de rupsen.

De TB325R is leverbaar met een canopy of  een cabine. De cabine uitvoering kenmerkt zich door een ruime, ergonomische werkplek met een mechanisch geveerde instelbare stoel. Er zijn kantelbare rijpedalen zodat de machinist meer ruimte op de vloer heeft.

Verder is de minigraver uitgerust met 3 LED lampen (2 op cabine en één op de giek) en slangbreukbeveiligingsventielen op de hef- en armcilinder. Dit laatste is vrij uniek in deze klasse.

*Minigravers in deze klasse worden vaak per aanhanger vervoerd over ons Belgische wegennet. Steeds vaker vinden controles plaats op totaalgewicht aanhanger, graafmachine en toebehoren. Deze krachtige minigraver is speciaal ontworpen om veilig en zonder overtredingen van het totaalgewicht te kunnen vervoeren naar de gewenste locatie.

Ideaal voor aannemers, grondverzet & sanering, tuiniers en kabelleggers!
Eurotrading Mortier - Watermerk logo