Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Over ons

Beste ondernemer,

Eurotrading Mortier is ondertussen méér dan 20 jaar actief met zijn hef- en verzetmachines voor heel wat uiteenlopende branches. Als jong & dynamisch familiebedrijf zijn we trots om ons als dealers van West-Vlaanderen voor te stellen met volgende wereldmerken:

  • Hyundai heftrucks (hoofdverdeler West-Vlaanderen)
  • Takeuchi graafmachines (hoofdverdeler)
  • Avant laders
  • Neuson dumpers
  • Manitou verreikers & laders
  • Genie Hoogwerkers & Schaarliften

Onze dienst na verkoop is bijzonder belangrijk om de nodige service te garanderen binnen de productietijden van onze klanten. Met compleet ingerichte servicewagens garanderen we snelle interventies en herstellingen van alle merken. Zowel in uw bedrijf als in onze werkplaats (op afspraak) in Ichtegem kunt u 24 op 24 en 7 op 7 beroep op ons doen.

Graag bieden we, indien gewenst, een demo aan van iedere nieuwe machine, maar gelieve hiervoor te reserveren zodat de nodige tijd kan worden vrijgemaakt. Naast nieuwe toestellen beschikken wij over een sterk aanbod tweedehandsmachines, die professioneel worden nagezien en voldoen aan alle veiligheidsnormen. 

Niet alleen verkoop maar ook verhuur is één van onze sterke troeven want we begrijpen dat extra investeren tijdens drukke periodes niet steeds haalbaar is. Verhuren kan daarom aan zeer scherpe voorwaarden voor zowel korte als voor lange termijn.

Uw vragen en verlangens beantwoorden we met een grondige kennis van zaken. Verkoop, verhuur, service en mogelijke onderhoudscontracten komen concreet aan bod en met een gerichte vrijblijvende offerte kunnen we aan de slag om samen te kijken voor de best passende machine.

Steeds bereikbaar op +32 (0)50 21 73 60 of via info@eurotradingmortier.be om een afspraak vast te leggen en concreet kennis maken.


Eurotrading Mortier - Watermerk logo