Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Avant knikladers nieuw in stock

Avant is een bekende fabrikant van compacte knikladers, die geschikt zijn voor verschillende taken en toepassingen. Ontdek een greep uit ons assortiment die nieuw op stock zijn.

Avant 523 vs Avant 635 vs Avant 735

  • De Avant 523 is een compacte kniklader met een gewicht van 1200 kg, hefvermogen van 800 kg en een maximaal vermogen van 22 pk. De machine heeft een breedte van 1130 mm en is daarmee geschikt voor smalle ruimtes en krappe doorgangen. De 523 is vooral geschikt voor landschapsarchitectuur, landbouw en bouwwerkzaamheden waar een lichtere lader nodig is.
  • De Avant 635 is een iets grotere kniklader, met een gewicht van 1360 kg, hefvermogen van 1100 kg en een maximaal vermogen van 23 pk. De machine heeft een breedte van 1290 mm en is daarmee geschikt voor middelgrote bouwplaatsen, evenals voor landbouw- en landschapsarchitectuurprojecten waar een groter hefvermogen nodig is.
  • De Avant 735 is de grootste kniklader van deze drie modellen, met gewicht van 1800 kg, een hefvermogen van 1400 kg en een maximaal vermogen van 26 pk. De machine heeft een breedte van 1295 mm en is ontworpen voor grotere bouwplaatsen en zware landbouw- en landschapsarchitectuurprojecten waarbij meer hefvermogen nodig is.
  • Avant Avant 523
  • Avant Avant 635
  • Avant Avant 735

Wat hebben de Avant knikladers met elkaar gemeen?

Alle drie de modellen hebben een knikpunt in het midden, wat betekent dat ze gemakkelijk manoeuvreerbaar zijn en een zeer korte draaicirkel hebben. Ze zijn ook uitgerust met een groot aantal accessoires en aanbouwdelen waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan taken. Een aantal accessoires zijn bijv.

  • graafbakken
  • palletvorken
  • hydraulische hamers, 

Kortom, de Avant 523, 635 en 735 zijn allemaal betrouwbare, compacte en krachtige knikladers die geschikt zijn voor verschillende sectoren, waaronder landbouw, landschapsarchitectuur en bouw. De keuze van het model hangt af van de grootte van het project en het benodigde hefvermogen.


Komen testen?

Heb je interesse of wil je één van de knikladers komen bezichten of testen?

Contacteer ons via info@eurotradmingmortier.be of bel 050 21 73 60

Eurotrading Mortier - Watermerk logo