Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB280FR Binnendraaier

Print
Motorvermogen 51.6 kW
Gewicht 8650 kg
Breedte 2300 mm
Doorrijhoogte 2,74m

Prijsaanvraag

COMPACT EN STABIEL – MET DE OFFSET BOOM TECHNOLOGIE.
De Takeuchi TB280FR is een 8 tons binnendraaier. Deze compacte graafmachine kenmerkt zich door de gepatenteerde centrale ophanging van de giek. Deze kan naar rechts en links zwenken, waardoor de hele bovenwagen nagenoeg binnen de graafmachinebreedte kan draaien. De binnendraaier kan werkzaamheden veilig dicht bij muren of andere barrières uitvoeren.

De Offset Boom-giek biedt veel meer flexibiliteit dan een standaard graafmachine. Door het gepatenteerde Takeuchi systeem kan met een minimale ruimte aan de voor- of achterzijde worden gewerkt, terwijl de machinist een perfect zicht op het werk blijft houden. Het is dan niet nodig de binnendraaier voortdurend te verplaatsen, omdat de giek eenvoudig kan worden verplaatst voor een betere positie.

Takeuchi OFFSET BOOM binnendraaier graafmachines hebben een grote hijscapaciteit. Met behulp van de verstelbare giek kan de positie van het zwaartepunt van de binnendraaier en last worden aangepast aan de omstandigheden.

Het assortiment van Takeuchi kent 3 binnendraaiende graafmachines. Naast de TB280FR (8650 kg) zijn ook de TB138FR (3860 kg) en de TB153FR (5650 kg).

Deze graafmachine is ideaal voor afval, sloop en stratenmakers.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB280FR Binnendraaier kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo