Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB2150R Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 85 kW
Gewicht 15400 kg
Breedte 2500 mm
Doorrijhoogte 2950 mm

Prijsaanvraag

ROBUUSTE FIXED BOOM GRONDVERZETTER.
De Takeuchi TB2150R behoort tot de grootste, meest krachtige graafmachines in de Takeuchi lijn. Een verrassend gegeven is dat ze tevens behoren tot de meest compacte 15 tonners die beschikbaar zijn. Deze R-variant van de Takeuchi TB2150 heeft geen zwenkgiek (swing boom) maar een vaste giek naast de cabine (fixed boom) waardoor de bovenwagen van deze graafmachine nog compacter is. Hierdoor is de graafmachine enorm flexibel inzetbaar op alle werkterreinen.

De Takeuchi TB2150R Monoboom rupskraan bevindt zich in de 15 tot 16-tons klasse en wordt, net als zijn broer met swing boom, aangedreven door een Deutz TCD3,6L4 Stage 5 motor met een vermogen van 115 pk (85 kW). Deze graafmachine is beschikbaar met zowel monoboom als met een hydraulisch verstelbare giek, de zogenoemde Two Piece Boom. De Two Piece Boom uitvoering maakt het kort op de graafmachine werken mogelijk en vergroot het graafbereik.

Door een extra zwaar uitgerust dozerblad en het eveneens verzwaarde contragewicht aan de achterzijde van de graafmachine levert deze absoluut niet in op gebied van stabiliteit. Daarnaast wordt de Takeuchi TB2150R standaard geleverd met een veiligheidssignaleringssysteem en een geïntegreerde achteruitrij camera.

De ruime cabine van de rupskraan is met (o.a.) een ergonomische, luchtgeveerde stoel, een multifunctioneel display, zonnescherm en gekoelde drankenhouder voorzien van alle gemakken!

Deze rupskraan is ideaal voor aannemers, afval, sloop en grondverzet.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB2150R Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo