Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB216 Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 11.1 kW
Gewicht 1865kg
Breedte 980 mm / 1300 mm
Doorrijhoogte 2360 mm

Prijsaanvraag

EEN MIX VAN KRACHT EN FUNCTIONALITEIT, GEGARANDEERD PROBLEEMLOOS DRAAIEN.
De Takeuchi TB216 graafmachine is een zeer waardige opvolger van de legendarische Takeuchi TB016. Een belangrijke verandering is de slankere giekconstructie met bovenliggende hefcilinder. Door deze giekconstructie heeft de machinist een goed zicht op zijn werkzaamheden en de machine een hogere opbreekkracht. Door deze opbreekkracht, de verbeterde hefkracht en het hogere eigen gewicht is de capaciteit van de Takeuchi TB216 minigraver sterk toegenomen.

Ook is deze minigraver toegerust met een uitschuifbare onderwagen, welke zorgt voor een stabiele en flexibele inzet, ook in nauwe ruimtes en smalle gangen.
Door een combinatie van deze factoren is deze 1,8 tons minigraver dé perfecte machine voor (o.a.) grondwerkers, kabelleggers en hoveniers. Veel machinisten uit het veld waarderen het bedieningsgemak van de Takeuchi TB216, de minigraver luistert nauwgezet naar de bestuurder. Dat is vooral van belang bij precieze werkzaamheden, zoals het afwerken van
terreinoppervlaktes.

De ruime en comfortabele cabine is uniek in deze klasse, deze heeft een ruime instap, een luxe, ergonomische stoel en grote raampartijen. De slanke raamstijlen bevorderen het zicht rondom de minigraver. De gasgeveerde voorruit is in één handbeweging soepel te openen en te vergrendelen.

Daarnaast is de cabine geluidsarm, dit zorgt voor een aangenaam en rustig werkklimaat. Het serviceluik is bereikbaar aan de rechterzijde, deze geeft toegang tot de belangrijkste servicepunten van de graafmachine.

Deze graafmachine is ook verkrijgbaar in een hybride variant, de TB216H.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB216 Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo