Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB225 Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 16,5 kW
Gewicht 2350 kg
Breedte 11000 mm / 1500 mm
Doorrijhoogte 2430 mm

Prijsaanvraag

LANGVERWACHT: DE EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN-ENORM KRACHTIGE TB225
Een compacte, makkelijk transporteerbare tweetonner met de capaciteit van een “dikke tweetonner” is een vaak gehoorde wens van vele graafmachine gebruikers.
Een krachtige, maar wendbare minigraver die je makkelijk vervoert op een aanhanger. Volledig naar wens van de machinist.

Deze twee tonner is ontwikkeld voor terreinen waar nauwe ruimtes en smalle paden geen uitzondering op de regel zijn. De verstelbare onderwagen maakt dit mogelijk. Deze onderwagen kan van 1100 mm tot maar liefst 1500 mm worden uitgeschoven, wat een enorme stabiliteit garandeert tijdens veeleisende werkzaamheden.

Minigravers in deze klasse worden vaak per aanhanger vervoerd over ons Nederlandse en Belgische wegennet.
Steeds vaker vinden controles plaats op totaalgewicht aanhanger, graafmachine en toebehoren. Deze krachtige minigraver is speciaal ontworpen om veilig en zonder overtredingen van het totaalgewicht te kunnen vervoeren naar de gewenste locatie.

De Takeuchi TB225 minigraver is leverbaar met een canopy of een cabine. De cabine uitvoering beschikt over een ruime, luxe cabine met een ergonomisch verstelbare stoel en een soepele proportionele bediening door middel van comfortabele joysticks. Via een multifunctioneel en gebruiksvriendelijk LCD display is het mogelijk om de liters voor de twee extra hydraulische functies in te stellen. De omhoog gepositioneerde uitlaat waarover de Takeuchi TB225 minigraver bezit, is een unieke specificatie in deze graafmachineklasse.
Deze zorgt ervoor dat de uitlaatgassen niet in de directe werkomgeving worden verspreid. Het veiligheidssignaleringssysteem en de slangbreukbeveiliging zorgen ervoor dat je met een veilig gevoel aan de slag gaat op deze alleskunner.

Ideaal voor tuiniers en kabelleggers!

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB225 Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo