Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB250-2 Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 28.4 kW
Gewicht 4750 kg
Breedte 1840 mm
Doorrijhoogte 2510 mm

Prijsaanvraag

NDRUKWEKKENDE GRAAFKRACHT & BETROUWBARE PRESTATIES.
De TB250, is vervangen door deze TB250-2. Deze ruimschoots verbeterde ‘-2’ versie van de rupskraan is voorzien van een DPF roetfilter en voldoet nu volledig aan de vastgestelde emissie eisen (EU Stage V). Daarbij beschikt deze machine nu over alle uitvoeringsopties van de huidige TB240 en TB260. Bij deze nieuwe 5 tonner is het nieuwe design ook echt opvallend verbeterd en heeft de de machine een upgrade gekregen op het gebied van LED verlichting. Het LED Package bestaat uit zes lampen: twee op de voorzijde en twee op de achterzijde van de cabine, plus één op de giek en één op de bovenwagen.

De Takeuchi TB250-2 midikraan is één van de meest compacte vijf tonners die je kunt vinden. Hij is uitgerust met een indrukwekkend sterke uitbreekkracht en daardoor een grotere graafkracht. Hierdoor presteert deze rupskraan boven verwachting goed in zijn gewichtsklasse.
Veel machinisten loven het intuïtieve bedieningsgemak van de Takeuchi TB250-2. De rupskraan luistert nauwgezet naar de bestuurder. De tilkracht en operationele balans worden gecompenseerd door centraal geplaatste contragewichten, dit zorgt ervoor dat de stabiliteit tevens op het hoogste niveau blijft.

De ruime en comfortabele cabine van de midikraan is voorzien van een ruime instap en een ergonomisch verstelbare stoel met hoofd- en armsteunen. Ook is er bij de ontwikkeling van deze rupskraan gedacht aan verschillende veiligheidsvoorzieningen zoals slangbreukbeveiliging, een omhoog gepositioneerde uitlaat en een veiligheidssignalering systeem.

Deze rupskraan is ideaal voor aannemers, stratenmakers en grondverzet.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB250-2 Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo