Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB290-2 Monoboom Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 51.4 kW
Gewicht 8515 kg
Breedte 2200 mm
Doorrijhoogte 2560 mm

Prijsaanvraag

ENORME PRODUCTIVITEIT EN COMFORTABELE BEDIENING.
De Takeuchi TB290-2 Monoboom is een nieuw type, de vervanger van de Takeuchi TB290 Monoboom. De TB290 was altijd een ware hardloper in het assortiment. Maar de TB290-2 zal hier zeker niet voor onderdoen: de nieuwkomer is uitgerust met een DPF filter en een EU stage 5 motor. Daarbij zijn de ingebouwde hydraulische pompen bij de TB290-2 groter, wat zorgt voor meer hydraulisch vermogen. De TB290-2 is nog steeds verkrijgbaar met de twee verschillende giekconstructies – de Monoboom en de Two Piece Boom.

De Takeuchi TB290-2 midigraver beschikt over een enorme productiekracht en is zeer comfortabel in de bediening. De graafmachine werkt op een hoog tempo en zwenkt enorm snel, maar blijft tijdens de werkzaamheden die worden uitgevoerd opvallend rustig. Hierdoor dringen er maar weinig geluiden door in de cabine.
De Takeuchi TB290-2 graafmachine beschikt over een ruime cabine met verschillende bedieningselementen is ontwikkeld met het oog op een comfortabel en prettig werkklimaat voor de machinist. De cabine van de graafmachine beschikt tevens over een radio en airco, deze is compleet regelbaar en er zijn diverse luchtuitstroomopeningen. Naast de ergonomische luchtgeveerde stoel zijn joysticks geplaatst met proportionele bediening voor de extra functies.

De midigraver beschikt over een gebruiksvriendelijke boordcomputer waar de belangrijkste gegevens afleesbaar zijn, zoals de motoren hydrauliektemperatuur en de brandstoftankinhoud van de graafmachine.
Ook kunnen de liters van de drie extra hydraulische functies waarover de graafmachine beschikt worden ingesteld door middel van deze LCD kleurenmonitor.

De midigraver is ideaal voor aannemers, grondverzet en sloop.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB290-2 Monoboom Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo