Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB370-Monoboom Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 42,2 kW
Gewicht 6710 kg
Breedte 2095 mm
Doorrijhoogte 2595 mm

Prijsaanvraag

DE EERSTE TAKEUCHI TB-3 SERIE!

De Takeuchi TB370 monoboom is uitgerust met een zeer krachtige diesel motor (stage 5 mét DPF), heeft een sterke hydraulische performance en beschikt over enorm veel trekkracht op de rupsen. De rupsgraver is een mooie en welkome aanvulling op het groeiende assortiment, waar tot op heden nog geen 7 tonner in aanwezig was.

Daarnaast heeft het design van deze eerste TB-3 serie een upgrade gekregen. Het is de eerste Takeuchi graafmachine die voorzien is van een touch panel monitor waarop alle functies nog eenvoudiger en overzichtelijker te bedienen zijn. Nog een nieuwe feature is de uitstaplamp: zodra u het contact uit zet wordt de grond gedurende 15 seconden verlicht, zodat u altijd ziet waar u uitstapt.

Alle pluspunten van de Takeuchi 2 serie zijn samengebracht in de Takeuchi TB370 monoboom graafmachine. Dat betekent dat deze graafmachine niet alleen leverbaar is met een Monoboom maar tevens met een Two Piece Boom. Het load-sensing hydraulisch systeem, de achteruitrijcamera, het uitgebreide LED pakket en de (optionele) luchtgeveerde stoel vind je tevens terug in deze 7 tonner. Verder beschikt de graafmachine ook over een kiepcabine, wat vrij uniek is in dit zwaardere segment.

Uiteraard is het bedieningsgemak, zoals je van álle Takeuchi series gewend bent: van superieure kwaliteit. Al onze graafmachines zijn ontworpen met de mens als uitgangspunt. Krachtig, comfortabel en intuïtief – een verlengstuk van de professional.

Deze machine is uitgerust met Takeuchi Fleet Management.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB370-Monoboom Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo