Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB257FR Binnendraaier

Print
Gewicht 5840 kg
Breedte 2000 mm
Doorrijhoogte 2575 mm

Prijsaanvraag

COMPACT EN KRACHTIG MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE

De TB257FR is de vervanger van het succesvolle model TB153FR. De productie van dit oude type liep al sinds 2006(!), maar het werd inmiddels toch tijd voor een upgrade naar de volgende generatie.

De belangrijkste reden om de nieuwe 5,7 tons binnendraaier te ontwikkelen was dat deze voorzien moest worden van een nieuwe motor. De TB257FR is voorzien van een EU Stage 5 motor incl. roetfilter en voldoet daarmee aan alle wettelijke emissie eisen. Uiteraard is dat niet het enige punt waarop deze machine is verbeterd; qua ontwerp en bouw bevat deze binnendraaier opvallend veel kenmerken van zijn grotere broer, de TB280FR. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • De binnendraaier is net als de 8 tonner voorzien van een zeer ruime cabine. Deze is een heel stuk breder én langer geworden dan bij zijn voorganger, wat ervoor zorgt dat de machinist meer werkcomfort ervaart.
  • De kiepcabine is drie graden meer kantelbaar dan voorheen. Dit lijkt niet veel; maar hierdoor is een nóg betere toegang tot de service componenten mogelijk.
  • Daarbij is het display groter (5,7 inch) en moderner Je kunt er ook de liters op instellen van de eerste en tweede hydraulische functie.

Een ander belangrijk punt van verbetering bij de ontwikkeling van de TB257FR was de trekkracht van de rupsen. Deze is met maar liefst 19% verbeterd, waardoor de toegang tot moeilijk begaanbare gebieden sterk wordt vergroot.

De offset boom giek is een gepatenteerd Takeuchi systeem. Hiermee kan met een minimale ruimte aan de voor- of achterzijde worden gewerkt, terwijl de machinist een perfect zicht op het werk blijft houden. Het is dan niet nodig de rupskraan voortdurend te verplaatsen, omdat de giek eenvoudig kan worden verplaatst voor een betere positie.

Het assortiment van Takeuchi kent 3 binnendraaiende graafmachines. Naast de TB257FR (5840 kg) zijn ook de TB138FR (3860 kg) en de TB280FR (8650 kg) leverbaar.

Deze rupskraan is ideaal voor aannemers, kabelleggers, stratenmakers en grondverzet.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB257FR Binnendraaier kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo