Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB210R Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 11,7 pK
Gewicht 1075 kg
Breedte 750 mm / 1020 mm
Doorrijhoogte 2190 mm
Op stock

Prijsaanvraag

SLANK IN ZIJN VORM, BREED INZETBAAR.
De Takeuchi TB210R 1-tonner vervangt de bekende TB108. Deze compacte en veelzijdige minigraver is ontwikkeld volgens de laatste technieken en kenmerkt zich door een moderne uitstraling. De machine is ideaal voor smalle gangen en levert uitstekende prestaties in kleine ruimtes. Mee door de goede zitpositie en soepele bediening laat deze minigraafmachine zich moeiteloos en comfortabel bedienen.

Het compacte ontwerp van de Takeuchi TB210R laat werken in beperkte ruimte op vrijwel elk terrein toe. De minigraver is ideaal voor smalle gangen en levert uitstekende prestaties.
De smalle bouw van 750 mm maakt de minigraver geschikt voor bijna elke ingang. Zijn 2 rijsnelheden van 2,0 en 3,7 km/h maken de Takeuchi TB210R uniek in zijn klasse.

Het contragewicht van de minigraafmachine draait minimaal 10 cm buiten de uitgeschoven rupsen. De ROPS-rolbeugel is geïntegreerd in de minigraver, daardoor steekt deze niet achter de minigraafmachine uit. Aan beide zijden is de servobediening opklapbaar om het op- en afstappen te vergemakkelijken.

Deze machine is ook verkrijgbaar in een hybride variant, de TB210RH

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB210R Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo