Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB210RH Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 8,8 kW
Gewicht 1310 kg
Breedte 750 mm / 1020 mm
Doorrijhoogte 2190 mm

Prijsaanvraag

SLANK IN ZIJN VORM, MULTIFUNCTIONEEL EN DUURZAAM INZETBAAR.
De Takeuchi TB210RH 1 tonner is het hybride broertje van de populaire Takeuchi TB210R. Deze compacte, veelzijdige en milieuvriendelijke hybride minigraver is uniek in zijn klasse: met één eenvoudige schakelaar is de werkstand van diesel naar elektrisch én omgekeerd regelbaar. Alle bediening werkt zowel in dieselstand als in elektrostand exact hetzelfde. Deze hybride minigraver variant heeft een emissie van 0% en draagt bij aan de CO2 prestatieladder. Schoon, efficiënt en stil, de duurzame manier van graven.

De Takeuchi TB210RH hybride minigraver kenmerkt zich daarnaast door de goede zitpositie en soepele servo-bediening op de armleuningen. De hybride minigraver laat zich hierdoor moeiteloos en comfortabel bedienen. Deze bediening is bovendien opklapbaar aan beide zijden, om het op- en afstappen te vergemakkelijken.

De compacte hybride minigraver levert niet in op prestaties in kleine ruimtes, hij is makkelijk te manoeuvreren in nauwe doorgangen door de hydraulisch uitschuifbare onderwagen. De smalle bouw van 750 mm en de geïntegreerde ROPS-rolbeugel maken de hybride minigraafmachine geschikt voor bijna elke ingang.

De twee rijsnelheden van 2,0 en 3,7 km/h zijn ideaal voor het verplaatsen van de hybride minigraafmachine op elk terrein.
Al deze unieke functionaliteiten maken de hybride minigraafmachine enorm flexibel inzetbaar.

Er zijn meer milieuvriendelijke modellen met zero-emission verkrijgbaar.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB210RH Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo