Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB2150 Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 85kW/115PK
Gewicht 15019 kg
Breedte 2490 mm
Doorrijhoogte 2960 mm

Prijsaanvraag

ROBUUSTE SWING BOOM GRONDVERZETTER.
De Takeuchi TB2150 rupskraan is de grootste, meest krachtige graafmachine in de Takeuchi lijn. Een verrassend gegeven is dat deze vervanger van de Takeuchi TB1140 daarnaast ook behoort tot de meest compacte 15 tonners die beschikbaar zijn. Daarnaast zorgt de swing boom er voor dat de Takeuchi TB2150 zowel links als rechts een groter bereik heeft, dit zorgt voor een ongeëvenaarde toegankelijkheid op alle werkterreinen.

Deze robuuste graafmachine levert topprestaties, die hand in hand gaan met functionaliteit, comfort en servicevriendelijkheid. De riante cabine van de rupskraan heeft een ruime instap, veel opbergruimte en een radio. Ook beschikt deze over klimaatbeheersing. Naast de luchtgeveerde, ergonomische luchtgeveerde stoel zijn joysticks geplaatst met proportionele bediening voor de extra functies.

Op de gebruiksvriendelijke boordcomputer zijn de belangrijkste gegevens afleesbaar, zoals de motor- en hydrauliektemperatuur en de brandstoftankinhoud. Ook kunnen de liters van de drie extra hydraulische functies worden ingesteld door middel van deze LCD kleurenmonitor.

Ook is er bij de ontwikkeling van deze graafmachine gedacht aan verschillende veiligheidsvoorzieningen zoals slangbreukbeveiliging, een omhoog gepositioneerde uitlaat en een diefstalbeveiligingsfunctie. Het onderhoudsgemak van de graafmachine is sterk verbeterd door de vitale componenten van de graafmachine beter bereikbaar te maken voor de machinist.

De rupskraan is ideaal voor aannemers, grondverzet, afval en sloop.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB2150 Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo