Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB216H Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 11,8 kW
Gewicht 1905 kg
Breedte 980 mm / 1300 mm
Doorrijhoogte 2255 mm

Prijsaanvraag

MILIEUVRIENDELIJK EN FLEXIBEL INZETBAAR, HET GROENE ALTERNATIEF.
De Takeuchi TB216H is het hybride minigraver broertje van de populaire Takeuchi TB216. Deze compacte 2 tonner is uniek in zijn klasse: met één eenvoudige schakelaar is de werkstand van diesel naar elektrisch én omgekeerd regelbaar.
Alle bediening werkt zowel in dieselstand als in elektrostand exact hetzelfde. Deze hybride minigraver variant heeft een emissie van 0% en draagt bij aan de CO2 prestatieladder. Schoon, efficiënt en stil, de duurzame manier van graven.

De Takeuchi TB216H hybride minigraver beschikt over een slanke giekconstructie met bovenliggende hefcilinder, deze zorgt voor een hogere opbreekkracht en een toename in capaciteit. Dit gegeven, in combinatie met de uitschuifbare onderwagen waarover deze hybride minigraver beschikt, zorgt voor een flexibele inzet op elk terrein. Deze hybride minigraver is dan ook uitermate geschikt voor
werkzaamheden welke plaatsvinden in gebouwen als ziekenhuizen, parkeergarages, kantoren e.d..

De ruime en comfortabele cabine is uniek in deze klasse, deze heeft een ruime instap, een luxe uitgevoerde stoel met ergonomisch gevormde joysticks voor een uitstekend bedieningsgemak.

De grote raampartijen en de slanke raamstijlen bevorderen het zicht rondom de hybride graafmachine en de gasgeveerde voorruit is in één handbeweging soepel te openen en te vergrendelen. Daarnaast is de cabine geluidsarm, dit zorgt voor een aangenaam en rustig werkklimaat voor de machinist.

Er zijn meer hybride graafmachines met zero-emission verkrijgbaar

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB216H Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo