Eurotrading Mortier logo Menu toggle

Takeuchi TB260 Graafmachine op rupsen

Print
Motorvermogen 32.4 kW
Gewicht 5660 kg
Breedte 2000 mm
Doorrijhoogte 2510 mm

Prijsaanvraag

VEELZIJDIGE 6-TONNER MET KRACHTIGE PERFORMANCE
De Takeuchi TB260 is de eerste 6-tonner graafmachine in de productielijn van Takeuchi. Hij is gepositioneerd tussen de Takeuchi TB250 en de Takeuchi TB290 en biedt een welkome, krachtige aanvulling in deze gewichtsklasse. De Takeuchi TB260 midigraver combineert alle gewaardeerde karakteristieken van de Takeuchi grondverzetters – de intuïtieve bediening, de soepele hydrauliek, een krachtige performance en de servicevriendelijke bereikbaarheid.

De graafmachine heeft een aantal belangrijke kenmerken meegekregen van de grotere Takeuchi TB290; zoals de riante cabine met ruime instap en de grotere opbreekkracht. Het afgeronde design zorgt voor een verbeterd zicht op de werkzaamheden en de kleine draaicirkel met verminderde overhang garandeert een uitstekende stabiliteit.

Naast de ergonomische geveerde stoel (met hoofdsteun) zijn joysticks geplaatst met proportionele bediening voor de extra functies. De graafmachine beschikt over een gebruiksvriendelijke boordcomputer waar de belangrijkste gegevens afleesbaar zijn, zoals de motor- en hydrauliektemperatuur en de brandstoftankinhoud. Ook kunnen de liters van de extra hydraulische functies worden ingesteld door middel van deze LCD kleurenmonitor.

De cabine van de midigraver beschikt tevens over een radio en klimaatbeheersing: de airco is compleet regelbaar en er zijn diverse luchtuitstroomopeningen.
Bij de ontwikkeling van deze graafmachine is gedacht aan verschillende veiligheidsvoorzieningen zoals een omhoog gepositioneerde uitlaat, een veiligheidssignalering systeem en een diefstalbeveiligingsfunctie.

Deze graafmachine is ideaal voor aannemers, afval, grondverzet en stratenmakers.

Persoonlijke gegevens
Prijsaanvraag voor


Takeuchi TB260 Graafmachine op rupsen kopen? Contacteer ons

Neem contact op met Hans of Tom op +32 (0)50 21 73 60 of mail naar info@eurotradingmortier.be voor meer informatie.

Eurotrading Mortier - Watermerk logo